1) نيازي به بستري در بيمارستان و گرفتن بيهوشي عمومي يا بي حسي نخاعي كه يكي از علل ترس بيماران است نداشته ومتعاقب آن نيازي به استراحت چند روزه در منزل كه از ضروريات جراحي سنتي است را ندارند و از روز بعد از عمل درمان بواسير با ليزر ميتوانند به سركار خود بازگردند زيرا بيمار بيهوشي نگرفته ودرد زيادي بعد از عمل ندارد.
2) نيازي به پانسمان داخلي (توپي يا تامپون)ندارد كه معمولا در جراحي سنتي اجباري و خارج كردن آن بسيار دردناك است .
3)عمل درمان بواسير با ليزر معمولا در مطب انجام و بيمار بعد از عمل مرخص وميتواند بعد از عمل تغذيه معمولي و دفع مدفوع داشته باشد در حالي كه در جراحي سنتي اصل برعدم تغذيه حداقل براي24ساعت وسپس تغذيه با سوپ براي به تاخير انداختن دفع براي مدت چند روزمي باشد.
4) درد بعد از عمل درمان بواسير با ليزر نسبت به جراحي سنتي بسياركمتر و ميزان خونريزي نيزكمتر است همچنين ميزان عود كمتر است.
5)انتقال عفونت هاي خطرناك مثل هپاتيت كه در جراحي سنتي محتمل است درعمل درمان بواسير با ليزر وجود ندارد.
6)بر خلاف تصور عموم ليزر در هر مرحله اي حتي مراحل پيشرفته هموروئيد وغيرو كارآيي دارد و حتي درمورد بيماران با سن بالا و مشكلات ديابتي-كبدي-كليوي وبيماران قلبي كه داروهاي رقيق كننده خون مصرف مي كنند قابل انجام است.
عوامل مستعد كننده بيماريهاي نشيمنگاه: گذشته از عوامل ارثي و ژنتيكي مهمترين عامل تغيير در نوع دفع مدفوع بصورت يبوست يا اسهال شديد مي باشد كه هر دو اين حالت ها منجر به صدمه به ناحيه آنوس ونهايتا ايجاد بيماري ميشود.اما علت يبوست چه ميتواند باشد.مهمترين عامل تغيير در شيوه زندگي و رفتن به سمت بي تحركي است همچنين عدم استفاده از مواد غذايي فيبردار و به جاي آن استفاده از غذاهاي چرب و سرخ شدني مثل فست فود ها است